O nas

Vse kar že leta počnemo, je povezano z našo željo, po ustvarjanju kulinarike, ki podpira zdravje, lepoto in dobro počutje. Zato za Vas pod Arkadami, kjer si lahko privoščite nekaj okusnega in zdravega, zbirčno nabiramo lokalne sestavine, rastlinskega izvora, najvišje kakovosti, takšne kakršne tudi sami najraje uživamo. Trudimo se, da od lokalnih pridelovalcev v najvišji meri kupujemo sezonske in ekološko pridelane sestavine, dovolimo pa si dodajati tudi nekaj eksotike in vse skupaj  začinimo tako,  da je za vas malce bolj sočno in kar najbolj okusno. Skrb za planet nam je prav tako pomembna in vihamo nos nad toksično plastično embalažo, zato je vsa embalaža, ki jo uporabljamo biološko razgradljiva, še najraje pa vidimo, da je enkratno uporabljene embalaže čim manj, zato vas vabimo na naš vrt pod Arkadami, pred našo prečudovito zeleno Ljubljansko Tržnico na Pogačarjevem Trgu, da si v miru privoščite zdrav in hranljiv obrok. Ker jedi pripravljamo z ljubeznijo, vas bo sveže stisnjen sok, smoothie, sendvič, dišeča juhica, solatna ali riževa skleda in dobra sladička nahranila in vam dala pozitivno energijo. Na našem meniju boste našli različne vegetarijanske in veganske jedi, ter jedi brez glutena. Za vas pripravljamo tudi finger food catering pogostitve, kjer jedi vedno strežemo po enakem principu, kot pod Arkadami.

 

KAVA IZ PRAVIČNE TRGOVINE

Za vas vsak dan pripravljamo 100% arabika kavo iz pravične trgovine (fairtrade), saj s tem enakovredno plačujemo vse zaposlene v proizvodnji verigi kave.

 

SVEŽE STISNJENI SOKOVI

Zelo zgodaj zjutraj se v naši proizvodnji sočijo citrusi, gomoljnata in listnata zelenjava ter sezonsko sadje. Sokovi se sočijo s pomočjo počasnih sokovnikov, zato da ohranijo največ vitaminov in mineralov. Hermetično zaprti sokci, vas v reciklirni steklenički vsak dan sveži pričakajo v naši vitrini.

 

SENDVIČI, JUHE IN SOLATKE

Namaze za sendviče pripravljamo sami, in jih bogato nadevamo z različno zelenjavo, da so kar najbolj slastni in sočni. Za dnevne juhice nabiramo sezonske sestavine na tržnici, pri solatni ali riževi skledi pa se vedno poigravamo z različnimi sestavinami in omakicami iz naše proizvodnje, da v zdravi skledi resnično uživate.

 

SLADIČKE BREZ SLABE VESTI

Sladičke zasedajo velik prostor v našem srcu. Pripravljamo različne sladke pite, torte, piškotke, potice, sladičke v lončku in vrsto drugih sladic brez živalskih in mlečnih izdelkov in brez rafiniranega sladkorja. Po naročilu pripravljamo tudi torte za rojstni dan ali različne pogostitve. Pokukajte v našo sladko vitrino in prepričani smo da boste našli svojo najljubšo sladičko.

 

NAŠI PARTNERSKI PROGRAMI

.

Sledite našim kulinaričnim zgodbam

Something is wrong.
Instagram token error.

barbarellagchef

Follow
Load More